Lattialämmityksellä saat aikaan monen askeleen verran mukavampaa menoa

Tulevaisuuden kodin, toimitilan ja muiden rakennusten lattialämmitys on yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. Lattialämmityksen, niin vesikiertoisen kuin sähkötoimisen säädöillä, saadaan aikaan miellyttävä askeltuntuma, sopiva huonelämpötila, sekä sen avulla voidaan säätää energiakulutusta mahdollisimman pieneksi. Allergiakoti osaa arvostaa vähäisempää pölyhiukkasten kiertoa ilmassa. Palvelemme sinua suunnittelusta, asennukseen ja käyttöönottoon – kaikkiin kohteisiin.

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti, yleensä muovisen putkiston avulla. Huolellinen asennustyö varmistaa, että lämmitys toimii, kuten on suunniteltu. Vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu myös viilennykseen jos sen lämmönlähteenä on esimerkiksi maalämpö.

Sähköinen lattialämmitys

Sähköinen lattialämmitys hyödyntää sähkökaapelia vastuksena. Huonekohtaisen termostaatin avulla sähkönkulutus ja -kustannukset saadaan kohdilleen ja kuriin. Kun tilassa on sähköinen lattialämmitys, täydentäviä lämmitysratkaisuja ei tarvita. Sähköisen lattialämmitys on kustannuksiltaan useimmiten edullisempi vaihtoehto vesikiertoiseen verrattuna.

Termostaatteja joka tarpeeseen, aina manuaalisesta etäohjattavaan

Valitse kohteeseesi sopiva lattialämmitystermostaatti manuaalisesta etäohjattavaan. Autamme mielellämme valitsemaan oikean lattialämmitystermostaatin tarpeeseesi.

Eikö lattialämmitys toimi?

Huollamme ja korjaamme myös jo asennettuja lattialämmityksiä. Ota yhteyttä mikäli termostaatit ei toimi tai lattialämmitys ei lämpiä niin laitetaan lämmitysasiat kuntoon.

Lähde: Elfin.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: